Körträning

Glädjen var total igår när jag fick meddelandet om att jag har en plats (om jag är villig att ta den) för körtränaren Jonas Eriksson i slutet av maj och framåt! Det kom upp info om träningarna på någon av alla dessa körgrupper jag är medlem i på Facebook, och självklart var jag tvungen att höra mig för... Är en välkommen med bettlös körhäst? Ja, men självklart är en det! Överlycklig börjar jag planera allt som ska med och... Och... Transport.
Glädjen utbyts av ångest när jag inser att jag på något vänster ska kunna transportera både Julia och vagnen. Hur tusan bär sig körfolk åt?! Ett är säkert, och det är att något olagligt ekipage blir det inte. Jag är rädd om mitt körkort och alla inblandade. Så nu börjar projekt "Transport av Team Marooie"... Jag är begränsad av mitt B-kort, men många säger att det går utmärket att kasta in både häst och en 016:L i samma transport. Jag får experimentera lite med det... Jag kanske helt enkelt får göra ett tokryck med min egen och göra klart den? (Det lär inte hända i och med ekonomin mitt i en flytt.) Sist vi var iväg så blev det tömkörning... Betydligt smidigare.
 
 
#1 - - Divorce your horse :

Vad roligt! :)

Svar: Ja, det är ju sällan det dyker upp körträningar överhuvudtaget, så att stöta på i grannkommunen är desto roligare!
marooie.blogg.se

#2 - - Camilla:

Därför köpte jag en ihopfällbar vagn som får plats på sidan av hästen i finkan, eller så bak i min volvo. :)

Inte för att vi farit iväg och kört någonstans efter inköpet av den vagnen, men ändå.. Har iofs varit nödvändigt under våra flyttar över hela sverige fram och tillbaka. :)

Svar: Jag tänker för mycket estetik... 016L:en i ponnystorlek är ju så förbannat snygg! Med ponnystorlek på sakerna så är det ju dock överkomligt ändå. Kan inte tänka mig problematiken att få med mig fullstor häst plus utrustning till denne...
marooie.blogg.se

#3 - - Jonna:

Det är ju det värsta med körsporten jämfört med ridsporten... Alla dessa VAGNAR!! D:

Svar: Ja, och då är ju ponnyerna ändå helt okej! Att släpa två 170's halvblod och maratonvagn... Nej, fyfan vilket projekt!
marooie.blogg.se

#4 - - Horse Thoughts - Häst Tankar:

Vad kul! :D Härligt att du får köra bettlöst!!

Svar: Jag är sjukt tacksam att jag är så välkommen på alla träningar jag ansöker till! Med lite tur öppnar det ögon.
marooie.blogg.se