Shoppingberoende

... Nej, fullt så illa är det inte. Men nog är det skönt att komplettera med saker som behövs alltid! Därför blev det en sväng till Granngården idag. Det jag först och främst skulle dit för var en saltsten, samt en ny grep. Grephistorien är ju lite härlig... Jag skulle lite snyggt hyva min alldeles underbart perfekta grep över staketet. Ni vet typen med ett grephuvud som är rundat istället för att ha skarpa linjer? En sådan här:
 
Det var alltså en sådan grep jag hade. Lätt och smidig med sitt aluminiumskaft, och eftersom den saknade brytpunkter så bröts aldrig spröten. Prima!
Ja, prima då tills jag fick för mig att det var en bra idé att kasta fanskapet över staketet... Den där underbara grepen som hållit i två års tid utan en skråma, den gick sönder..! Den sprack i själva infästningen för bulten som håller fast huvudet i skaftet såklart, vilket gjorde reparation omöjligt... Men nä, jag gjorde värsta operationen av det där..! Mer om det HÄR, HÄR och HÄR. Av någon anledning så tyckte jag att det var en bra idé att försöka slå av själva grephuvudet mot en metalltunna, bara för att rädda skaftet dessutom. Vad händer då? Jo, jag missar huvudets plastinfästning och slår aluminiumskaftet snett..! Nej, fyfan vad jag är kass! I vilket fall så fungerade grepen faktiskt efter mina desperata ingrepp. Men den blev aldrig sig själv igen... Så jag köpte mig en ny grep! Men eftersom jag bara har haft en grep som är hel så har någon fått använda mitt lilla freak, alternativt någon av de två sönderbrutna greparna när vi varit flera som ska mocka.
Till saken: DET rådde jag bot på idag, när jag inhandlade mig en riktigt vacker kreation med aluminiumskaft och rundat huvud igen... Nu har jag ett par av sådana grepar! *dregglar* (Bara hästfolk blir till sig av riktigt välfungerande redskap att mocka bajs med.)
Utöver en grep och saltsten så blev det förstås lite annat! Jag är trött på alla udda grimskaft och grimmor. Därför fick båda hästarna en varsin svart nylongrimma med svart grimskaft till. Även en hovkrats med borste smet med.
Så nu är jag nöjd igen! Frågan är hur länge... Det är alltid något när en äger hästar..!
#1 - - Neapocalypse och tinkerhästen Clooney ・゚♥:

sv; jättebra skrivet och jag håller helt med dig :)

Haha vet hur det är med grepar! Man vill inte riktigt ge upp när dom går sönder ;)