Mer inkörning & kvällsaktiviteter

Det är mycket inkörning nu! Mycket eftersom jag inte är ensam om inkörning i min vänkrets just nu så blir det extra mycket körprat. Inte mig emot! Både Lovisa (Urhästen) och Klara är på vagnsstadiet med sina miniponnyer. Det blir mycket tankar och idéer som ventileras, vilket både är nyttigt och givande, förstås! Själv har jag dessutom den enorma turen att ha en fantastiskt kunnig "inkörare" i min mor. Så alla udda frågor kan jag ju ställa direkt till henne! Men faktum är att både jag och min mor är positivt överraskade av denna (hittills) mycket snabbt trevliga utveckling. Svälibäbä bryr sig inget om vagnen. Första gången hon drog vagnen själv reagerade hon något när det blev trångt i en sväng. Kanske inte heeelt konstigt att reagera då! Men hon skötte det galant med ett lugnande ptroo och en liten hjälpsam knuff i rätt riktning.
Imorgon ska jag få hjälp ut med Sväljis igen. Eftersom mamma är upptagen i veckorna med arbete alla de ljusa timmarna så får min jordnära far hjälpa mig istället. Tanken är att upprepa lördagens träning, med samma runda vi kört alla gånger hittills. Egentligen gör vi inte en så mycket större affär av det hela än så! Men om allt känns extra bra imorgon ska jag testa av mycket kommandon. Nästan som att köra själv alltså..!
 
 
Sedan har jag ägnat mycket av mina kvällar åt att teckna och läsa bloggar på sistone. Jag har tidigare inte varit så himla sugen på att läsa bloggar... Mycket för att inget känns direkt intressant. Men nu har jag hittat tillbaka till några favoriter igen, så jag hoppas inspon kommer!
 
Hippiebloggen, en smått underhållande blogg jag blev rådd att läsa av självaste Evelinn Mc. Guldfisk!