Urhästens Julkalender 2015: Lucka FEM

 
Mål du hade 2015 och uppfyllde du dem?
 
Jag vet ärligt talat inte om jag hade några egentliga mål under 2015... Så jag fick kolla upp det hela i arkivet och insåg att, nä, jag skrev ingen "målsättning under året"-inlägg för detta år! Kanske beror det på att 2014 var ett jobbigt år och jag inte orkade sätta upp fler saker framför oss som kunde fela..?
Men i vilket fall har jag faktiskt minnet av ett mål jag satte upp för detta år: Svälibäbä skulle gått i vagn i lugnare tempo. Nu kan det tyckas vara lågt ställda krav eftersom en inkörning kan tyckas gå relativt fort. Men jag kan ju inget veta i förväg! Det kan ju lika gärna ha varit ett rejält arbete i uppförsbacke! Som tur är så visade det sig att hon är en lättsam och trevlig häst att få i vagn. Något att glädja sig åt!
Men annars..? Nä, jag vet att jag ville bli friskare efter att jag tagit studenten. Vilket jag skulle påstå att jag blivit! Även om orken ännu tryter då och då, så har jag öppnat upp för en självkännedom som gör det lättare att känna när de depressiva skoven kommer. Och säga vad en vill: jag hinner mer igen nu!
Så vad tycker jag om 2015 och dess mål? 
Ja, Svala har ju verkligen överraskat i år! Men jag tänker inte låta min credit smita där, utan jag tycker att jag varit duktig och känslig under inkörningen. Julia hade jag inga mål med och tur är väl det... För där har det inte skett sådär jättemycket. Möjligen att hon blivit ytterligare lite trevligare att köra på röstkommando. Det är ju alltid trevligt! Och så har jag ju själv blivit än mer inkännande person. Prima! Detta år får: 9/100 bra år