Urhästens Julkalender 2015: Lucka ELVA

 
Fyra favoritbloggar
 
Nu blir det lite svårt här... Jag har nämligen en hel del favoritbloggar. Men jag måste försöka förhålla mig till detta med fyra bloggar... Så bara att bita ihop, välja fyra och motivera dessa!
 
Urhästen - Jag måste instämma med hur Klara sade det: Urhästen är så annorlunda. Det går inte att jämföra med annat och jag är impad av en människa som är så tankfull som jag själv, men på ett sådant annat plan i sin personliga utveckling. Om jag är upp över öronen fast i prestige så faller inte Lovisa dit, alls! Jag är imponerad av denna starka själ.
 
 
 
Silverbjälke - Låååångt hopp från den förra bloggen! Varför läser jag denna blogg? Jo, det började som (och lär föralltid bli) skräckblandad förtjusning. Om Urhästen är långt det ena hållet så är Silverbjälke långt åt andra hållet. Ibland hatar jag människan och ibland är det kärlek... Jag tror det är så med sann fascination. Kanske bidrar det att vi aldrig får en klar bild av människan bakom... Men det är en uppenbart kunnig människa, om än inte av samma tankar som jag själv vad gäller många saker.
 
Hippiebloggen - Detta är en blogg jag med galen frustration klickat mig in på frenetiskt i månader! Jag vet inte hur länge exakt den var nere, och den hade bara börjat när den tog slut. Men nu är en av bloggarna tillbaka! Igor (ännu en "mystery-blogger"?) bloggar aggressivt och jag håller väl inte med om allt, men nog fnissar jag en del åt många av inläggen.
 
 
 
Vinterglitter - Denna blogg kan ju knappt ställas bredvid de andra, så långt ifrån är den när det kommer till tema. Det här är konst och känslor och kärlek och... GLITTER. Vinterglitter rebloggar fantastiska foton, konstprojekt och arkitektur!
#1 - - Urhästen:

Det känns som att jag inte är värd alla dessa ord, Marooie! Stort tack som fään alltså. Tack <3

Svar: Du ÄR fantastisk! Jag är lite kär i dig. Hemskt hemligt dock.
marooie.blogg.se