Små framsteg

Ni vet den där känslan när allting står stilla? Precis den känslan har jag haft länge! Senaste året har det känts som att jag bara klampat och klampat i all oändlighet på samma ställe... I de stunderna brukar jag kunna deppa ihop rätt rejält, men istället så valde jag att sätta mig ned och fundera den här gången: Vad har egentligen hänt?
Jag kom fram till:
  • Utöver någon sämre dag så är Svala väldigt duktig på att låna ut hovarna. Hon bits inte heller alls i samma utsträckning som hon gjorde förr!
  • Julia har en livsglädje som jag inte alls fann hos henne för ett år sedan. Istället för att försöka vända hemåt när vi kör så är det nya saker som ska utforskas hela tiden.
  • Svala lär sig tricks i en rasande fart! Första veckan då hon kom så lärde hon sig att backa med endast en fingervickning och ett ljud. Idag kan hon vinka, lyfta hovarna, targeta, hon kan skillnad på höger och vänster-kommandon, hon stegrar och hon har påbörjat att söka sig nedåt i något som ska likna buga. Det kan tyckas lite på ett år, men jag önskar att jag dokumenterat utförandet bättre, för säkerheten hon gör sakerna med är otrolig!
  • När Svala först kom var hon litet försynt och försiktig mot mig. Nu kastar hon sig i grimman, har en jäkla attityd och en grym kreativitet!
Jag är nöjd! Nu när jag ser tillbaka på hur det gått på sistone så kan jag ändå sammanfatta det hela med att jag är nöjd. Om det inte skulle räcka med listan ovan, så kan en ju alltid ta till det vedertagna "en bild säger mer än tusen ord".
Mars 2014
 
Januari 2015
 
Min lilla satansvarelse har växit upp till en riktig skönhet! <3 Jag är faktiskt spänd över att se hur det kommer utvecklas under året.
 
#1 - - Jonna:

<3<3

Svar: <3 <666
marooie.blogg.se

#2 - - Urhästen ✿ Digital konst, blommig häst & Lillhov:

Det har hänt så otroligt mycket med henne kroppsligt också! Skönt att hon delvis slutat bita, till skillnad från Orchidéa hehe.

Svar: Haha! Bara för att jag nämnde att hon slutat BITA, så har hon börjat att "suga" på saker istället..! Tandbyte på gång, gissar jag på...Men nog har hon förvandlats rent kroppsligt alltid! Blivit riktigt fin till och med..!
marooie.blogg.se

#3 - - Neapocalypse och tinkerhästen Clooney ・゚♥:

sv; haha tack! fan, förlåt asså! har ju typ inte bloggat nå på 2 veckor.. usch vad hemskt. som tur är ska vi flytta clooney, + att jag har bil och körkort nu så nu finns ju förutsättningarna ;) <3

Svar: Jag håller tummarna stenhårt! ;D
marooie.blogg.se

#4 - - saga:

Hon är väldigt fin i kroppen! :)

Svar: Jo, hon börjar ju bli! Det tog tid dock, men så är det väl när de växer.
marooie.blogg.se