Knackigt & lägenhet

Jag kollar på kalendern med en smula ångest. Jag har inte kört Julia en enda gång sedan julafton. Varför? Sagostund med Marooooooie! ~
I början av december skulle jag iväg med Evelinn, Klara och Jonna till Stockholm, för att kolla på lite körning och annat trevligt nere på Stockholm international horseshow! Jag var gryyyymt pumpad..! Dagarna innan började jag bli risig, feber runt 40 grader och med en vidrigt öm hals. I sista sekund fick jag ställa in. Halsfluss. 10 dagar penicillin.
Veckorna går, det blir jul. Runt jul kommer den tillbaka... Den fruktade halsflussen. 10 dagar penicillin.
Några dagar går efter den senaste kuren, och ja, här sitter jag med halsfluss igen! Nu har både jag och läkarna tröttnat, så nu blir det en mördarkur i ytterligare 10 dagar... Behöver jag ens nämna att min magkatarr inte tar detta pillerknaper bra?
Men det är ju inte bara negativa saker som händer förstås..! För under veckan ska jag och min rumskamrat skriva under papprena på vår första lägenhet! Senaste månaden har jag handlat saker jag inte trodde att jag någonsin skulle behöva handla... Diskborste. Jag menar ÄRLIGT. Diskborste. Vi har också bestämt stolar, bord och soffa. Det är litet surrealistiskt, men samtidigt en sådan härlig känsla! Nu kan vi välja ut ekologiska och smarta lösningar bäst vi vill!
 
Jag hoppas i vilket fall att jag är på benen igen inom det närmaste, så uppdaterar jag om pållarna när det sker lite roligare saker är utfodringar...
 
Bild från ihopsläppet februari 2014. Då i det närmaste jämnhöga.
#1 - - Lovisa:

Wow, är det då som målat hästen i headern? Sjukt fin! :)

Svar: Det stämmer bra det! Jag har tecknat och färglagt, men då det är en collab-grej så bad jag min bästis Indy att skugga den. Hen är verkligen sjukt duktig!
marooie.blogg.se