Kropp >< knopp

En av mina största brister är att jag är otroligt fokuserad på fysik. Missförstå mig rätt; jag är duktig på att hålla efter, träna och planera, gillar fakta om puls och tempon; men detta fokus på fysik leder ofta bort fokus från psykologin. 
Detta är inget jag direkt valt. Hela hästindustrin går ut på att uppnå olika (fysiska) mål: Vinna, bli starka, snabba, uthålliga. Att det ofta är så att glädjen eller magkänslan blir lidande, det är i sin tur rätt uppenbart.

Dagen bjöd på en kortare körtur på ca. 3,5 km trav och galopp, i ett rätt sansat tempo och på en puls om ca. 160 bpm. (Jag borde verkligen skriva ett litet inlägg som tar upp detta med puls mer.)
Anledningen att det inte blev mer intensivt än så var helt enkelt för att jag lät knoppen gå före kroppen denna gång. Julia kändes pigg och fräsch, men inte sådär jättesugen på en körtur idag. Kanske inte helt konstigt med tanke på att jag slet henne från sina kamrater i hagen, mitt i en riktigt mysig vilostund i kvällsolen! (Fy på mig!)
 
 När jag kom hem hoppade jag i duschen och då kröp denna lilla filur fram. En älgfluga (även kallad älglus). Jag hade inte märkt av krabaten alls, men min sambo blev väldigt upprörd vid åsynen av den. Jag sparade den på en bomullsrondell. Jag ska hålla begravning sen.
#1 - - Klara Forsström:

Fyfan vad jag älskar dig! "Jag sparade den på en bomullsrondell. Jag ska hålla begravning sen." Så äckligt underbar!

Svar: Nej, men tack, bae! ~
marooie.blogg.se